Έχετε κάποια ERP Cloud λύση διαθέσιμη στα Ελληνικά σήμερα; – Provider Software, Services and cloud solutions

Έχετε κάποια ERP Cloud λύση διαθέσιμη στα Ελληνικά σήμερα;

Έχετε κάποια ERP Cloud λύση διαθέσιμη στα Ελληνικά σήμερα;

Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση που θα έπρεπε να κάνετε κατά την αναζήτηση ενός ιδανικού συνεργάτη. Εάν ένας πάροχος σας απαντήσει πως «δουλεύει» περισσότερο τις εφάπαξ λύσεις συστημάτων ERP, θα έπρεπε να συνεχίσετε την έρευνα διατηρώντας μια πιο επιφυλακτική στάση. Αυτή η απάντηση θα μπορούσε να υποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος πάροχος δεν είναι και ο γρηγορότερος στην υιοθέτηση και παροχή των νέων τεχνολογιών, με αποτέλεσμα οι πελάτες του να στερούνται  και όλων των πλεονεκτημάτων που ενδέχεται να τους προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για μερικά από τα πιθανά πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να σας χαρίσει η μετάβαση σε μια cloud λύση για το σύστημα ERP:

  1. Χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Χρησιμοποιώντας μια cloud λύση, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει ένας κοινόχρηστος σέρβερ (όπως για παράδειγμα το μειωμένο κόστος συντήρησης). Αντιθέτως στην περίπτωση που επιλέξετε μια εφάπαξ και σταθερή λύση για το ERP, πρέπει να γνωρίζετε πως θα χρειαστεί να αγοράσετε και τους δικούς σας servers με ότι αυτό συνεπάγεται για την συντήρηση, λειτουργία αλλά και αντικατάστασή τους μετά από μερικά χρόνια.
  2. Μεγαλύτερη ευελιξία. Όταν επιλέγετε μια λύση στο cloud, μπορείτε να προσαρμόσετε και πιο εύκολα το σύστημά σας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τις επιχείρησής σας.  Για παράδειγμα, καθώς εκείνη αναπτύσσεται, θα μπορούσατε απλά να ζητήσετε περισσότερο χώρο και να τον αποκτήσετε μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε.
  3. Λιγότερο downtime. Κάθε δικτυακό σύστημα, απαιτεί και κάποιου είδους διαδικασία συντήρησης που πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν λοιπόν ολόκληρο το σύστημα της επιχείρησής σας είναι περασμένο σε έναν και μόνο υπολογιστή, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει και αυτό να κλείσει προκειμένου να λάβουν μέρος οι εργασίες συντήρησης. Αντιθέτως, ένας έμπειρος πάροχος ενός συστήματος cloud ERP, θα διανείμει πρώτα το σύστημά σας σε μια σειρά από επιμέρους μικρότερους υπολογιστές και μετά θα προχωρήσει στις εργασίες συντήρησης του υπολογιστή που συνήθως φιλοξενούσε το σύστημά σας. Με αυτό τον τρόπο ολόκληρη η επιχείρηση θα μπορεί να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία ταυτόχρονα με τις εργασίες συντήρησης. Μπόνους: διαθέτοντας περισσότερους από έναν υπολογιστές απολαμβάνετε και αυξημένη ασφάλεια. Εάν ένας από τους υπολογιστές που φιλοξενούν το σύστημα ERP σας, παρουσιάσει κάποια τεχνική βλάβη, μπορείτε να μείνετε ήσυχος πως το σύστημά σας θα συνεχίσει να λειτουργεί μιας και θα είναι ακόμα διαθέσιμο σε επιμέρους υπολογιστές.

Σε μια μικρή πρόταση, όταν επιλέγετε μια λύση cloud ERP, επιλέγετε μια οικονομική, ασφαλή και ευέλικτη λύση.

Share This


Στείλτε μας τις δικές σας απορίες. Όλες οι απαντήσεις δημοσιεύονται με αναφορές και links.

[contact-form-7 id="11" title="Πάμε για λύσεις ..."]
b2b b2c cloud erp erp gdpr αυτοματισμός erp εκπαίδευση erp πάροχος erp σεμινάρια ERP υποστήριξη ERP